27 augustus 2017

Activiteiten Trampolinepark

Vrij Trainen

Op het hele uur kun je starten met vrij trainen. Beweeg door ons hele park door middel van 320 m2 aaneengeschakelde trampolines, een unieke opstelling met een tumblingbaan van ruim 20 meter en Green Zone met BigAirBag met een 2 meter hoog blok en een trampoline. Hierdoor kunnen alle soorten tricks en sprongen getraind worden. Ook is er een Freerunbaan van Airtrack deze is uniek in de wereld. De trampolines zijn onder de 8 jaar alleen toegankelijk onder toezicht van een volwassene op de baan en voor de GreenZone is de minimum leeftijd 8 jaar. Cross Jumps trampolinepark is geen speelpark er is altijd een toezichthouder/trainer aanwezig die kan helpen/adviseren met tricks.

(Kinder)Feestjes

Cross Jumps trampolinepark is een uitstekende gelegenheid om (kinder)feestjes & partijen te geven. Verjaardagfeestjes vanaf 8 personen. 1 uur trampoline springen en daarna taart of chips en limonade voor € 9,50 p.p. Heb je liever een broodje hotdog of een pizza-punt i.p.v. taart of chips? Dat kan ook, er komt € 1,- p.p. bij (dus € 10,50 p.p.). Een uur langer kan natuurlijk ook! Het tweede uur verjaardagsfeestje kost € 7,50 p.p. en krijgen de kids slush puppie en limonade. Als u bij de eerste reservering de tijd heeft aangeklikt kunt u met de button "BOEK MEER" het 2e uur aanklikken. Cross Jumps trampolinepark is geen speelpark er is altijd een toezichthouder/trainer aanwezig die kan helpen/adviseren met tricks.

Cross Jumps Trampoline freerunning

Door deze sport krijg je als freerunner het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. De obstakels die je teken komt worden uitdagingen en zo leer je steeds beter te freerunnen. Het is de bedoeling dat je met vloeiende bewegingen beheersing krijgt over het bewegen in je omgeving, dit kan door trucs en adembenemende salto's. En dat maakt freerunnen zo gaaf! Nog gaver en veiliger dan buiten is freerunning op de trampoline. Hiervoor moet je bij Cross Jumps zijn!! Het trampoline freerunnen word gehouden op het trampoline veld, BigAirBag en het AirtrackPark Proefles kost € 7,50. Daarna € 75,- voor een 10-rittenkaart (persoonsgebonden). Ouders graag de eerste keer komen kijken hoe we lesgeven. We hebben verschillende groepen. 6 t/m 8 jaar, 8 t/m 13 jaar, 14+ jaar en een gevorderde groep. Voor tijden van deze ga naar de pagina "Openingstijden en Prijzen"

Cross Jumps Ultimate Dodgeball (trefbal)

Een balsport dat wordt gespeeld in twee teams, die elk een eigen helft van het speelveld hebben. De partij die de bal heeft, probeert iemand van de andere partij te raken op het lichaam. Hierbij mag de bal niet eerst de grond raken. Als deze persoon wordt geraakt, is hij af en wordt uit het spel gehaald. Als de bal wordt gevangen, is de werper af en wordt uit het spel gehaald en mag meestal een medespeler van de speler die de bal gevangen heeft weer terug het spel in. Ouderwets? Echt niet! Leeftijd 14 +(ook voor volwassenen) Entree is 7 euro per persoon). Tijdens deze uren kan er niet vrij gesprongen worden.

Cross Jumps Fitness / Bootcamp

Skip the Gym en word fit op de trampoline! Geïnspireerd door bodyweight fitness zorgen wij voor een training die je nog nooit hebt gehad. Deze totale workout wordt in America door vele topsporters gedaan. Cross Jumps fitness is een groepsles met een combinatie van trampolinespringen, bootcamp, en fitness. Op een leuke manier worden alle spieren getraind, maar vooral buik, billen en benen worden onder handen genomen. De Trampoline Fitness kan gedaan worden tijdens een baan afhuur. Er zijn hier geen losse lessen meer van.

Grote Zaal Huren

Voor grote partijen bijvoorbeeld sportclubs, (kinder)feest, verenigingen, bedrijfsuitjes en scholen is het mogelijk om de gehele grote baan te huren. Maximaal 25 personen per keer. De kosten zijn: Buiten openingstijden € 120,- per uur Tijdens openingstijden € 155,- per uur Wilt u tijdens de afhuur ook gebruik maken van de GreenZone dit is een 2 meter hoog blok en en trampoline waarvan je in een BigAirBag kan springen komt er €15,- bij per uur.

Vrij Trainen / Open Training

Op het hele uur kun je starten met vrij rainen. Beweeg door ons hele park door middel van 320 m2 aaneengeschakelde trampolines, een unieke opstelling met een tumblingbaan van ruim 20 meter en Green Zone met BigAirBag met een 2 meter hoog blok en een trampoline. Hierdoor kunnen alle soorten tricks en sprongen gedaan worden. De trampolines zijn onder de 8 jaar alleen toegankelijk onder toezicht van een volwassene OP de baan en voor de GreenZone is de minimum leeftijd 8 jaar. Cross Jumps is geen speelhaal maar een sport accomodatie. Er is altijd een trainer/toezichthouder die kan helpen/adviseren met tricks.