Cross Jumps Trampoline Park en Gymnastics gaan sluiten per 1 november 2022

Beste Cross Jumpers,

Helaas hebben wij besloten dat Cross Jumps Trampolinepark & Gymnastics gaan sluiten per 1 november 2022. Wat 7,5 jaar geleden begon als een klein trampolinepark met 1 trampolineveld is Cross Jumps uitgegroeid tot een uniek trampolinepark waar we veel springers hebben ontvangen, zelfs vanuit andere landen.

Onze huidige locatie, de Faam fabriek, moet plaatsmaken voor woningen. We zijn bezig geweest met een nieuwe locatie, maar dit is helaas niet gelukt. Daarom hebben wij besloten te stoppen met Cross Jumps trampolinepark & Gymnastics. Het is een erg moeilijk besluit, maar helaas zit er niets ander op. We hebben een geweldige tijd gehad met jullie en super veel leuke dingen mee gemaakt.

En nu? We gaan nog een paar maanden knallen bij Cross Jumps. Er komen leuke zomeracties aan en we zijn tot 1 november gewoon open voor vrij trainen en lessen. Zoals jullie ons kennen, we stoppen niet zonder nog iets leuks te organiseren. Hierover later meer.

Wil je meer weten waarom we gaan sluiten check dan deze video: KLIK HIER

10 ritten- en vrijkaarten Voor alle leden van de lessen: Als de 10 rittenkaart op is kunt u ook losse lessen afrekenen bij de kassa en online. U hoeft geen nieuwe 10 rittenkaart te kopen. Voor bezoekers die 10 ritten- of vrijkaarten in bezit hebben voor het vrij trainen: deze kunnen tot 1 november gebruikt worden.

Wat gaan wij met de inventaris doen? Alle sporttoestellen zijn te koop. Heb jij altijd een eigen trampolinepark willen hebben? Dit is je kans! Wil je jouw bestaande bedrijf uitbouwen met een mooi en goed onderhouden trampolineveld, AirtrackPark, AirBag of freestyletrampolines? Of zelf een trampolinepark beginnen? Stuur dan een mailtje naar info@crossjumps.nl.

MAAR ER IS OOK GOED NIEUWS!

Trampolinetrainer in je eigen tuin
Het is vanaf vandaag mogelijk om je eigen privé trampolinetrainer te boeken in je eigen tuin! Heb je altijd al een keer les willen hebben van Nederlands kampioen trampolinespringen is dit je kans! Milco Abrahams is traditioneel trampolinespringer maar ook freestyle trampolinespringer. Hij geeft iedere vrijdag les bij Cross Jumps, maar misschien ook wel een keer bij jou in de tuin. Ook is het mogelijk Brett de Raket te boeken voor een privé training. Brett geeft al 7 jaar les bij Cross Jumps, dus hij kan jou zeker wel wat tricks leren. Voor meer informatie over ‘Trampolinetrainer in je eigen tuin’ check https://www.crossjumpsmedia.com/trainer-boeken

YouTube Wij gaan wel door met onze YouTube kanalen en kunnen hier juist meer tijd aan gaan besteden. Op het YouTube kanaal van Cross Jumps gaan Jochen, Robin, Brett en Milco door met de tricks, stunts, en hele leuke challenges. Dit YouTube kanaal heeft nu al meer dan 60.000 abonnees en er is iedere dag een nieuwe video: maandag t/m vrijdag YouTube Shorts, zaterdag en zondag een lange video.

Het YouTube kanaal van Jochen Cross Jumps gaat als een speer. De vele shorts en weekvlogs zijn afgelopen maand meer dan 4 miljoen keer bekeken. In november gaat Jochen een hele nieuwe serie starten op dit kanaal, dus ben je nog niet geabonneerd, doe dit dan snel! https://www.youtube.com/JochenCrossJumps

Cross Jumps media Ook gaan Jochen en Brett samen verder met het media bedrijf Cross Jumps media. Hier helpen ze andere bedrijven met het opzetten van hun social media of juist te verbeteren. Bedrijven kunnen ook de Cross Jumps kanalen gebruiken om hun eigen bedrijf, merk of product te promoten. Neem eens een kijkje op onze site www.crossjumpsmedia.com of stuur een mailtje naar info@crossjumpsmedia.nl

We willen alvast iedereen bedanken en we hopen jullie allemaal nog te zien de komende maanden!

Liefs,

Jochen en Sorayda Cross Jumps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.