HELP CROSS JUMPS DE CORONA DOOR!

help cross jumps door de corona

Cross Jumps heeft het financieel erg moeilijk door de Corona crisis en is een Doneer Actie begonnen. Wil je doneren klik hier
Alle beetjes helpen!

Cross Jumps Trampoline Park is een begrip in Breda. De Corona crisis hakt er erg in. Cross Jumps krijgt bijna geen financiële hulp van de overheid en gemeente en moet het zo maar zien te redden.

Iedereen die wel eens bij Cross Jumps is geweest weet dat de gezelligheid en veiligheid voorop staat. In 2020 is Cross Jumps uitgeroepen tot beste sport/recreatie bedrijf van Breda en heeft als eerste trampoline park het certificaat “Veilig trampoline Park” van Trampoline Park Safety in ontvangst genomen.

Cross Jumps is niet als ieder ander trampoline park, maar richt zich op het trainen van kinderen in plaats van het massale springen. Ze hebben veel groepslessen en doen veel met special kids. 

Cross Jumps Gymanstics is de enige trampolinehal in Nederland waar men op Freestyle Trampoline focust. Ook is hier het eerste Europese kampioenschap Freestyle trampoline geweest.

In totaal is Cross Jumps door de Corona 4 maanden gesloten en het ziet er naar uit dat het nog wel even kan duren voordat we weer open mogen. 

Het zou zonde zijn als dit gezellige trampolinepark de Corona crisis niet overleeft. We zouden het super vinden als jullie een donatie willen doen zodat na de Corona crisis er weer heel veel blije kinderen kunnen komen springen.

Alvast super bedankt.

Jochen & Sorayda
& de rest van de crew

2 reacties op “HELP CROSS JUMPS DE CORONA DOOR!”

  1. Dag Jochen en Sorayda,

    vorig jaar is er tijdens de CORONA-crisis ook buiten getraind. Ik vroeg me af nu de klok dit weekend verzet wordt of dat dit jaar weer gaat gebeuren? Laten we vooral hopen dat we snel weer meer mogen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.