Corona virus Update:

UPDATE 2-6
Cross Jumps trampoline park gaat 5 juni weer open.
voor 8 t/m 12 jaar. Cross Jumps Gymnastics blijft helaas nog gesloten.
Zie ook.
https://www.crossjumps.nl/cross-jumps-trampoline-park-gaat-5-juni-weer-open/

UPDATE 30-5
Cross Jumps Gynastics gaat 1 juli weer open.
Onder voorbehoud van de overheid dat er geen piek in de corona besmetting komt. We weten nog niet wat voor regels de overheid gaat opleggen dus men kan nog niet reserveren. In de tussentijd gaan de buiten trainingen gewoon door met mooi weer.

UPDATE 2-5
We mogen buiten les gaan geven.
Er is les voor leden en we hebben open trainingen.
Voordat je reserveert lees heel goed de voorwaarden en regels.

UPDATE 24-4
Beste Cross Jumpers. De Corana regels zijn versoepeld maar helaas mogen we nog niet binnen sporten. Wij zijn er alles aan het doen om aangepaste trainingen trainingen buiten te kunnen gaan geven. We hebben een plan ingediend bij de gemeente. Als we hierop antwoord op hebben laten we het gelijk weten dus houd de site en social media in de gaten.

UPDATE 1-4 De nieuwe regelgevoing van de overheid moeten alle sportclubs gesloten blijven t/m 28 april. Ook wij moeten dus onze deuren gesloten houden helaas tot deze tijd.

UPDATE 28-3 We hebben alle abonnementen even op pauze gezet. Heeft u geen mailtje ontvangen of word er nog afgeschreven stuur dan een mailtje naar info@crossjumps.nl

Update zondag 15-3 Met pijn in ons hart moeten we zeggen dat we dichtgaan t/m 6-4 we volgen de instructies op van de overheid.

Voor de kids die thuis zitten gaan we extra video’s op ons YouTube online zetten https://www.youtube.com/crossjumps

woensdag 11-3 In verband met de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om Cross Jumps Trampoline park & Gymnastics voor een paar degen te sluiten.
Brabant heeft een “sociale onthouding” en daar doen wij aan mee. Laten we samen het risico op verspreiding zoveel mogelijk beperken!

Vanaf donderdag 12-3 tot in ieder geval maandag 16-03 zullen wij helaas gesloten blijven. Maandag volgt er een update met de stand van zaken en hopen wij gewoon weer open te kunnen gaan.

De KNGU heeft besloten om alle wedstrijden in Brabant en voor Brabanders elders in het land niet door te laten gaan. Ook komt het RIVM met het advies voor de Brabantse veiligheidsregio’s om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden in dit stadium én omdat het NOC*NSF afraadt activiteiten door te laten gaan, zien wij ons genoodzaakt om hier gehoor aan te geven. Uiteraard volgen wij de berichten van het RIVM over de vorderingen.

Voor meer informatie Corona virus check de site van RIVM
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden?fbclid=IwAR2EGDCQDKxTY6e61AMfv1gVFjtspek1N3rt0Bt9y5M1iyoHlY1YpE1FcgM

1 reactie op “Corona virus Update:”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.