Coronavirus: sportactiviteiten in Nederland UPDATE 1-4

UPDATE 1-4 De nieuwe regelgevoing van de overheid moeten alle sportclubs gesloten blijven t/m 28 april. Ook wij moeten dus onze deuren gesloten houden helaas tot deze tijd.

UPDATE 28-3 We hebben alle abonnementen even op pauze gezet. Heeft u geen mailtje ontvangen of word er nog afgeschreven stuur dan een mailtje naar info@crossjumps.nl

Update zondag 15-3 Met pijn in ons hart moeten we zeggen dat we dichtgaan t/m 6-4 we volgen de instructies op van de overheid.

Voor de kids die thuis zitten gaan we extra video’s op ons YouTube online zetten https://www.youtube.com/crossjumps

woensdag 11-3 In verband met de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om Cross Jumps Trampoline park & Gymnastics voor een paar degen te sluiten.
Brabant heeft een “sociale onthouding” en daar doen wij aan mee. Laten we samen het risico op verspreiding zoveel mogelijk beperken!

Vanaf donderdag 12-3 tot in ieder geval maandag 16-03 zullen wij helaas gesloten blijven. Maandag volgt er een update met de stand van zaken en hopen wij gewoon weer open te kunnen gaan.

De KNGU heeft besloten om alle wedstrijden in Brabant en voor Brabanders elders in het land niet door te laten gaan. Ook komt het RIVM met het advies voor de Brabantse veiligheidsregio’s om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden in dit stadium én omdat het NOC*NSF afraadt activiteiten door te laten gaan, zien wij ons genoodzaakt om hier gehoor aan te geven. Uiteraard volgen wij de berichten van het RIVM over de vorderingen.

Voor meer informatie Corona virus check de site van RIVM
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden?fbclid=IwAR2EGDCQDKxTY6e61AMfv1gVFjtspek1N3rt0Bt9y5M1iyoHlY1YpE1FcgM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.